miercuri, 13 martie 2013

Forța România!

     Sper să nu supăr pe nimeni, datorită faptului că am pus România și o să vorbesc despre Steaua. Am făcut asta pentru că momentan, Steaua e singura care ne mai reprezintă într-o competitie fotbalistică europeana.
     De ce scriu despre asta? Sincer toate promo-urile, toate filmulețele de pe internet trezesc in mine un puternic sentiment patriotic și trebuie sa recunosc si o parte roș-albastră din mine.

Am putea spune că ne aflăm în fața unui nou eveniment istoric în materie de fotbal. Chelsea-Steaua! De ce e atât de important acest meci?
Steaua vine după o dubla cu Ajax Amsterdam. La Amsterdam echipa olandeză s-a impus în fața Stelei cu 2-0, iar la București, Steaua a reușit să întoarcă rezultatul calificându-se cu scorul de 4-2 la penaltiuri. Chelsea vine din postura de deținătoare a Champions League, Steaua duce dorul, măcar a unei semifinale, dorind să-și ia revanșa în urma înfrângerii de pe 27 aprilie 2006 cu Middlesbrough. Însă pe cât de mare ar fi bucuria unei calificări, întristarea ar putea fi dublă. În urma victoriei de acasa cu 1-0 toți steliștii par sa fie pe val, însă scufundarea fără un tub de oxigen ar putea fi fatală.
Văd pe sport.ro promo-uri care-i cer lui Raul Rusescu să mai dea încă un gol. După cum probabil bine știți el este este cel care a înscris golul de pe Național Arena, el este marcatorul principal al Stelei și am putea spune că este destul de în forma momentan. Steaua mai are nevoie și de o performanță bună din partea lui Tătărușanu. Insă e aiurea să cerem asta doar de la niște jucători. Steaua are nevoie de o performanță cât mai apropiată de perfecțiune din partea tuturor jucătorilor ei.
Ca punct de plecare pozitiv, Steaua merge foarte bine și în campionat, conducând detașat. Însă e clar că nici o echipă din campionatul nostru, nu se poate compara cu Chelsea.
Nouă ne rămâne doar să sperăm, să visăm cu ochii deschiși și să nu devenim pesimiști indiferent de rezultat.
Voi ce ziceți, poate Steaua să treacă și peste acest hop, din punctul meu de vedere comparabil cu un adevărat munte? Aștept părerile voastre!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu