marți, 26 martie 2013

Cum se cucerește un bărbat?

   Cum se cucerește un bărbat? Bună întrebare, fiindcă bărbatul nu se cucerește. De la bun început trebuie să menționez ca nu e un ghid de cucerit bărbații, nu e parerea unui mare specialist în domeniu, ci a unui bărbat simplu, care știe cu ce-l poate mișca pe el o femeie.



   Lăsându-l pe el să te cucerească, lăsându-l pe el să creadă că deciziile îi aparțin, că el face primul pas, că el vrea să te vadă, că el este cel care vrea să te sărute ușor și să te țină de mână. dincolo de toate straturile, maștile și de toate clișeele, bărbații vor să fie lăsați să fie bărbați. Adică să cucerească, să demonstreze că sunt aceste ființe puternice, capabile să facă o gramadă de lucruri pentru voi, femeile. 


     Nu spun că o femeie nu trebuie să facă nimic, spun că ea trebuie să facă lucrurile într-o manieră subtila. O privire, un zâmbet , o întrebare, o atitudine misterioasa. El trebuie să vrea sa te descopere, să te cunoască, trebuie să viseze la momentul în care te atinge. Știm cu toții în ce lume trăim, asă că, dacă ai reușit să trezești interesul unui bărbat, important este să nu te vinzi ieftin. și aici nu vorbesc despre bani, vorbesc despre tine. Cu cât ții un bărbat în tensiune, cu atât te va vrea mai mult. Te va prețui mai mult, te va respecta mai mult. 

Să zicem că ți-a cerut numarul de telefon, ți-a dat add pe Facebook și ați făcut schimb de un like sau două, poate chiar de un sms sau două. Ieșiți la o cafea. Trebuie să îi arăți că ești o femeie inteligentă, arată-i că nu te grăbești să faci trei copii, al căror nume îl stii deja, fii relaxata. Niciunui bărbat nu-i plac femeile disperate să-și planifice tot restul vieții. Pe langă toată inteligența ta, trebuie să arați bine, nu 90-60-90 bine, ci bine în sensul de aranjată. Eu cred ca o parte din femei nu știu să își arate feminitatea. 

Femeile vor să fie iubite, să fie ascultate, să fie dorite, să fie respectate, să fie căutate, să fie considerate de încredere și, uneori doar să fie ținute în brațe. Bărbații nu vor decât bilete la meci. Autor Dave Barry 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu