miercuri, 19 iunie 2013

TELEFONUL care vrea sa umileasca SAMSUNG GALAXY si IPHONE. GALERIE FOTO

Chinezii de la Oppo vor lansa în septembrie telefonul cu o baterie de 4000 de mAh


Se stie deja faptul ca firma chineza Oppo lucreaza la o noua generatie de smartphone-uri, insa iata ca ies la suprafata si alte detalii la care oamenii de specialitate nu se asteptau.


Desi initial s-a speculat ca terminalul se va numi Oppo Find 6, cele mai recente informatii arata ca acesta va purta de fapt numele de Oppo Find 7 si va fi lansat la jumatatea lunii septembrie.
Cel mai nou raport citat de GSM Arena confirma si zvonurile potrivit carora gadget-ul va veni echipat cu o super-baterie de 4000 de mAh si o grosime de 9.9 mm. Cu aceste caracteristici, Oppo Find 7 este unul din telefoanele cu cea mai puternica baterie din lume, fiind la acelasi nivel cu rivalul Huawei Ascend Mate care dispune de un acumulator de 4050 mAh.
Pentru a va face mai rapid o idee despre cat de puternica este bateria, ganditi-va ca Samsung Galaxy S4 dispune de un acumulator de doar 2600 mAh, in timp ce Galaxy Note II are o baterie de 3100 mAh.
Pentru cei care nu isi mai amintesc, Oppo Find 7 va beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core 2.3 GHz si un display de 5 inch cu 1080p. Camera foto principala va avea 13 MP, in timp ce camera secundara va avea 8MP.
Alte detalii
  • Conectivitate NFC
  • 2GB RAM
  • Android 4.2
  • WiFi, Bluetooth 4.0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu